Welke echo 

past bij jou?

Kijk hieronder naar de mogelijkheden. 

BELANGRIJK NIEUWS!

Vanaf 1 juli stoppen wij (tijdelijk) met de pretecho's!

U bent tot 1 juli nog van harte welkom voor pretecho's! Mail gerust om de opties te bespreken.

Vier verschillende echo's om uit te kiezen

 

Geslachtsbepaling

Al vroeg in de zwangerschap (vanaf 15 weken) kunnen we kijken naar het geslacht van jullie kindje. Dit is een 2D echo.
Duur: ongeveer 10 minuten.
Inclusief enkele geprinte foto’s en een USB-stick met de foto's en een opname van de pretecho.
Prijs: €40,-   

Standaard echo 2D (basis)

Tijdens een echo van ongeveer 20 minuten krijg je prachtige beelden te zien van je baby in 2D. De echo is geschikt voor de vroege zwangerschap of voor de geslachtsbepaling vanaf 15 weken. 
Duur: ongeveer 20 minuten. Inclusief enkele geprinte foto’s en een USB-stick met de foto's en een opname van de pretecho.
Prijs:  €60,-

 

 Basisecho 3D en 4D 

Deze echo wordt uitgevoerd in zowel 2D, als 3D en 4D (bewegende 3D) en duurt ongeveer 20 minuten. De echo kan uitgevoerd worden vanaf de 24e week in de zwangerschap. Het mooist is om de echo rond 28e week uit te voeren. Naast vingertjes en teentjes tellen, wordt er ook een gewichtschatting van je kindje gemaakt.
Duur: ongeveer 20 minuten. Inclusief enkele geprinte foto’s en een USB-stick met de foto's en een opname van de pretecho.
Prijs: € 80,-

 

De luxe 3D en 4D

Een echo met alles er op en eraan? Dat is de echo de luxe! Je krijgt gedurende 30 minuten de tijd om zoveel mogelijk van je kindje te zien in zowel 2D als 3/4D. Je komt te weten hoe zwaar je kindje ongeveer is. De echo kan uitgevoerd worden vanaf de 24e week in de zwangerschap. Het mooist is om de echo rond 28e week uit te voeren, omdat we dan een veel duidelijker beeld krijgen van het gezichtje, de vingertjes en de teentjes.
Duur: ongeveer 30 minuten. Inclusief enkele geprinte foto’s en een USB-stick met de foto's en een opname van de pretecho.
Prijs: €100,-